Telegram Group Search
AUD-20240502-WA0006.aac
10 MB
‏فایل صوتی از طرف Alpine Club
🔻سلام
روز معلم را به شما بزرگواران تبریک عرض نموده، سلامتی برای تک تک شما عزیزان از یکتای مهربان خواهانیم
*پادکست نجواگران عشق* به مناسبت روز معلم و با همکاری فرهنگیان  نقاط مختلف کشور در فیلم‌آموز تهیه شده و پیشکش می‌شه به همه معلم‌های نازنین این سرزمین.
روز معلم مبارک

🔻لینک اپلیکیشن هوشمند علوم ابتدایی با فندق:
https://cafebazaar.ir/app/ir.hamrahanco.fandogh_olom

🔻تلفن تماس:
☎️02155836495-7
🔴 روز معلم را باید به امثال میرزا‏حسن رشدیه تبریزی تبریک گفت.

کسی که ۱۳۳ سال قبل با سرمایه شخصی خود اولین مدرسه‌ به معنای کنونی را در تبریز بنا نهاد و آموزش را از حالت غیرعلمی مکتب‌خانه‌ای خارج کرد، آموزش الفبا به شیوه جدید را برای اولین‌بار در ایران آغاز و اولین دبستان را پایه‌گذاری کرد.

معلمی که ۱۰ بار در تبریز، تهران، مشهد، قم، انزلی مدرسه‌‌ ساخت و هر بار با حمله و تخریب مرتجعین و مکتب‌داران روبرو شد. دستش شکست، پایش گلوله خورد، مدرسه‌اش را منفجر کردند، اما هرگز نا‌امید نشد.
‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌
معلمی که وصیت کرد در راهروی مدرسه دفن شود تا هر روز بچه‌ها از روی مزارش رد شوند و صدایشان را بشنود.
یادش گرامی
🅾 کمک های اولیه هنگام برخورد صاعقه:


انجمن پزشکی کوهستان ایران:

برخورد صاعقه همانند برق گرفتگی می باشد و نیازمند کمک های اولیه ای مثل زمان سوختگی وایست قلبی می باشد.

درست بعد از برخورد نزدیک ترین صاعقه، یک سرشماری سریع از اعضای گروه خود بکنید تا ببینید همه سالم می باشند . اگر کسی جوابی نداد، به موقعیت مکانی او بروید. فقط به همنوردانی که نیاز است، اجازه ی با هم بودن را بدهید .

دیگر اعضای گروه را به دنبال پناهگاه های مختلف متفرق کنید، زیرا خطر همچنان در کمین شماست .

پس از برخود صاعقه به یک نفر، امکان انتقال آن به فرد دیگر وجود ندارد. پس دست زدن به فرد برق گرفته، مشکلی برای شما ایجاد نمی کند .

اگر تعداد آسیب دیدگان زیاد است، باید به دنبال کمک های پزشکی باشید .

فردی که در اثر برخورد صاعقه، تنفس نمی کند در اولویت شما می باشد . با کمک CPR ، شانس خوبی برای احیای جان فرد آسیب دیده دارید .

به دنبال محل های سوختگی روی بدن باشید و سعی کنید از کیف کمک های اولیه کمک بگیرید . در ابتدا سراغ محل هایی بروید که ممکن است فرد آسیب دیده، جواهراتی از جنس فلز داشته باشد . ( سگک کمربند را نیز فراموش نکنید ) پس از آن سراغ انگشتان دست و پای فرد بروید .

سعی کنید فرد آسیب دیده را در محلی گرم و آرام نگه دارید تا کمک های بیشتر برسند.

انجمن پزشکی کوهستان ایران
آشغالهای من نیست ولی سرزمین من که هست!
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
من خانه تو هستم !!

ارسال از: همنورد گرامی آقای حسین صالحی
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
فقط کوه ها می توانند هر چیزی باشند.

برگرفته از: انجمن کوهنوردان ایران، آمل
هواخواه توام جانا و می‌دانم که می‌دانی

که هم نادیده می‌بینی و هم ننوشته می‌خوانی
گاو هستم! پدر گوساله!

■در یک مدرسه راهنمایی دخترانه چند سالی مدیر بودم. روزی چند دقیقه مانده به زنگ تفریح، مردی با ظاهری آراسته وارد دفتر مدرسه شد و گفت: با خانم ناصری دبیر کلاس دوم کار دارم. میخواهم درباره درس و انضباط فرزندم از او سؤال کنم. از او خواستم خودش را معرفی کند. گفت: من گاو هستم! خانم دبیر بنده را میشناسند! بفرمایید گاو آمده! ایشان متوجه می شوند چه کسی آمده!

□تعجب کردم و موضوع را به خانم ناصری، دبیر کلاس دوم گفتم. او هم تعجب کرد و گفت: ممکن است این آقا اختلال روانی داشته باشد. یعنی چه گاو؟ من که چیزی نمی فهمم!ناچار از او خواستم پیش آن مرد برود. با اکراه پذیرفت و رفت.

●مرد آراسته، با احترام به خانم دبیر ما سلام داد و خودش را معرفی کرد: من گاو هستم! معلم جواب سلام را داد و گفت: خواهش میکنم، ولی…

○مرد ادامه داد شما بنده را به خوبی می شناسید. من گاو هستم، پدر گوساله! همان دختر۱۳ ساله ای که شما دیروز در کلاس، او را به همین نام صدا زدید… دبیر ما به لکنت افتاد و گفت: آخه، میدونید…

■مرد گفت: بله، ممکن است واقعاً فرزندم مشکلی داشته باشد و من هم در این مورد به شما حق میدهم. ولی بهتر بود مشکل انضباطی او را با من نیز در میان می گذاشتید. قطعاً من هم میتوانستم اندکی به شما کمک کنم. خانم دبیر و پدر دانش آموز مدتی با هم گفتگو کردند…

□آن آقا، در خاتمه کارتی را به خانم دبیر ما داد و رفت. وقتی او رفت، کارت را با هم خواندیم. روی آن نوشته شده بود: دکتر فلانی عضو هیأت علمی دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه…..

●چند روز بعد از ایشان خواستم که یک جلسه برای معلمان صحبت کنند. در کمال تواضع خواسته ام رو قبول کردند. سخنرانی دلپذیری داشتند. ایشان می‌گفت:

︎خشونت آن گونه كه ما فکر می کنیم فقط محدود به خشونت فيزيكي و بدني نيست. عموماً ما درگيري هاي فيزيكي یا تعرض جنسی را خشونت می دانیم. ولی واقعیت آنست که دامنة خشونت حوزه های گسترده تري دارد از جمله خشونت زبانی.

︎وقتی توهین میکنیم، قومی را مسخره می کنیم. صاحبان یک عقیده را تحقیر می کنیم. وقتی تهمت یا برچسب می زنیم یا تهدید میکنیم همه این ها خشونت است؛ منتها خشونت زبانی بدون خون و خونریزی است.

︎خشونت زبانی از درون می کُشد. تا حالا هیچ کس را دیده اید که به دلیل اینکه مسخره شده و یا فحش خورده باشد به اورژانس مراجعه‌ کند؟ یا به پلیس شکایت کند؟

︎قربانیان خشونت زبانی، اثری از جای زخم بر بدنشان یا مدرک دیگری ندارند. خشونت ابتدا در ذهن شكل مي گيرد بعد خود را در زبان نشان می دهد و سپس زمینه ساز خشونت فیزیکی میشود.

︎وقتی رهبر یک گروه سیاسی در جامعه، افراد طرف مقابل را احمق، مغرض و فاسد معرفی میکند، ما به عنوان طرفداران او آمادگی لازم را پیدا می کنیم که در زمان مناسب با ماشین از روی آنها رد شویم. چرا؟ چون دیگر آنها را شایسته زندگی نمی دانیم!

︎وقتی در یک ورزشگاه صد هزار نفری، طرفداران تیم مقابل را با ده ها فحش آبدار و ناموسی می نوازیم، زمینه را برای زد و خورد بعد از بازی فراهم میکنیم.

︎وقتی ما جریان رقیب را فریب خورده و عامل دست دشمن معرفی میکنیم، آنگاه حذف سیاسی و فیزیکی رقیب مشروعیت پیدا می کند.

︎وقتی دختر همسایه را داف خطاب می کنم، راننده کناری را یابو، مشتری را گاو، دانش آموز را خنگ و فرد قانون مدار را اُسکُل، همه این خشونت های زبانی یعنی آمادگی برای خشونت رفتاری در آینده؛ از تعرض جنسی بگیرید تا صدمه فیزیکی.

○چه باید کرد؟

اولین کار این است که مهارت گفتگو را
بیاموزیم. فقدان مهارت‌های گفت‌وگو باعث می شود افراد نتوانند آن‌چه که مدنظر دارند را به‌زبان روشن بیان کنند و ایده و احساس خود را در یک کلام خشن و تند تخلیه می کنند. تمرین گفتگو، تمرین تخلیه ذهن و قلب به شیوه ای غیرخشونت آمیز است.

■دومین کار این است که به خودمان بارها و بارها یادآوری کنیم کشتن آدم ها فقط به فرو کردن چاقو در سینه آنان نیست. دختر یا پسر، زن یا مردی که شخصیت اش تخریب شده، شرافت اش لکه دار شده، عزت نفس اش لگدمال شده دیگر زندگی نرمال نخواهد داشت. به خودم یادآوری کنم که جریان رقیب من، تیم مقابل، صاحبان دین و مذهب و اندیشه متفاوت از من، نه بی شعور هستند نه فاسد، نه احمق نه هوس باز، نه فریب خورده نه … آن ها فقط انسان هستند، درست و دقیقاً مانند من! آنگاه یاد خواهم گرفت کلمه گاو را فقط و فقط برای خود گاو بکار بگیرم نه کمتر و نه بیشتر!
۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
ساعتی قبل خانم دکتر حسامی فرد قله  ماکالو را صعود کرد ودر مسیر برگشت است.
کیف بقا چیست؟

انجمن پزشکی کوهستان ایران:
یک کوهنورد یا طبیعت‌گرد باید همیشه برای مقابله با شرایط سخت آماده باشد. کیف بقا ابزاری است که باید افراد در سفرهای طبیعت‌گردی همراه خود داشته باشند.
کیف بقا یک کیف کمری باوزن تقریبی ۵۰۰ تا ۷۰۰ گرم است که طبیعت‌گردان علاوه بر کوله‌پشتی آن را با خود حمل می‌کنند. این کیسه یا کیف حاوی لوازمی است که در شرایط سخت شما را زنده نگه می‌دارد. محتویات این کیف معمولا شامل موارد زیر است. تمامی این وسایل را در یک کیف مناسب قرار دهید:

#محتويات_كيف_بقا

قطب‌نما، چراغ‌قوه و باتری اضافه، چاقو، سوزن و نخ، قیچی، کبریت و فندک (درظرفی باشد که آب در آن نفوذ نکند)جوراب اضافه، کش، کیسه فریزر، خودکار و برگه یادداشت (برای یادداشت گذاشتن هنگامی که گم می‌شوید)  باند، چسب‌زخم، الکل طبی یا صنعتی، قرص سرماخوردگی و پودر اوآراس نیز لوازم بهداشتی و دارویی موجود در کیسه بقا هستند. جیره غذایی نیز بخش دیگر کیسه بقا را تشکیل می‌دهد که این جیره غذایی شامل مواد غذایی شور و شیرین و مقوی مثل نخودچی و کشمش، بادام، خرما، پسته، عسل و غیره است.در کنار این جیره غذایی همراه داشتن یک قمقمه آب را فراموش نکنید.
و همچنین بعضي از استادان بزرگوار میگویند به جز کیف‌ بقا وسایل دیگری کنار این کیف باشد که شامل: پنس. دوعدد بانداژ. یک حلقه چسب. چهار عدد سنجاق.  یک عدد پارچه  آتل . یک رول بانداژ آبی  بانجو . چخماق.  اره سیمی  طناب پاراگورد . دو عدد کارابین باشد.

انجمن پزشکی کوهستان ایران
*سبزی کوهی نه بچینیم و نه بخریم*

مــثل بسيـاري از مناسبت‌هاي تقويم، يك روز هم به نام حفاظت از گياهان نامگذاري شده است. روز 28 ارديبهشت به اين مناسبت اختصاص يافته است و در همين راستا يادداشت زير را مي‌خوانيد.
با بارندگی‌های خوب امسال اغلب مناطق کوهستانی از  انواع سبزی و علف های کوهی پوشیده شده است. این گزارش به ما می‌گوید که چرا نباید این سبزی های کوهی را بچینیم و یا از دست فروش ها بخریم. 
طبيعت‌گردان، كوهنوردان، كوه‌نشينان و ساكنان روستاهاي مجاور مناطق كوهستاني، گروه‌ها و باشگاه‌هاي كوهنوردي، تورگردان‌ها و فروشندگان سبزيجات! درباره چيدن و خريد و فروش گياهان كوهي قدري تامل كنيم.

بسيار شگفت‌آور است كه در برابر انقراض گونه‌هاي مختلف گياهي ايران اين‌گونه سكوت فراگير است؛ از بخش دولتي، شامل سازمان‌هاي منابع طبيعي و محيط‌زيست گرفته تا سازمان‌هاي غيردولتي و N.G.O ها.

مشاهده های تاسف بار
1- كوهنورداني حتي با تحصيلات عالي كه در صعودهاي ورزشي، پلاستيك‌هاي دستي و گاه كوله‌اي را پر از گياهان كوهي كرده‌اند!

2- مردان و زناني پا به سن گذاشته كه عاشق بو و مزه سبزي كوهي‌اند و شناخت‌شان از اين گياهان كه مزيت آنان نسبت به نسل جوان است، گويي به آنها جواز مي‌دهد كه كيسه به دست، هرجا نشاني از اين گياهان يافته‌اند، بدان‌جا بشتابند و آنها را براي مصرف شخصي يا حتي هديه به فاميل و دوست بكنند.

3- جواناني ورزيده و غالبا اهل شهرستان‌هاي محروم، كه براي كسب درآمد به كوهستان‌هاي استان خود و سپس استان‌هاي همجوار و در سال‌هاي اخير حتي مناطق كوهستاني اطراف پايتخت عزيمت مي‌كنند و گوني‌گوني سبزي كوهي را مي‌كنند و لابد اين را حداقل سهم خود از مملكتي مي‌دانند كه براي اشتغال آنها فكري نكرده است.

گسترش شهرها و زيستگاه‌هاي انساني به معناي محدود شدن مستمر زيستگاه‌هاي طبيعي جانوران است.
 
حال كه بيشه‌زارها، كناره‌هاي رودخانه‌ها و دشت‌هاي محل رستن گياهان را تا ارتفاع 1800 و 2000 متر، رسما زير بار سازه‌هاي شهري برده‌ايم و فرصت تغذيه و زندگي را از هزاران جانور كوچك و بزرگ گرفته‌ايم، آيا روا نيست اين مختصر گياه باقي‌مانده را سهم آن جانوران بينوا بدانيم؟
 
آن سبزي كوهي غذاي آن شته است و آن شته غذاي آن كفش‌دوزك و آن نيز به نوبه خود غذاي جوندگاني كه قرار است غذاي جوجه‌هاي يك شاهين كوهستان‌هاي البرز شوند. روا نداريم كه با تعرض به گياهان طبيعت، نسل آن شاهين زيبا و ديگر انواع جونده و پستاندار و پرنده كوهستان‌هاي ايران منقرض شود.

4- همشهري‌هاي خوش‌سليقه و با ذائقه طبيعي كه اگر خود اهل كوه و كندن نيستند، اما مشتري دستفروش‌ها و مغازه‌هاي سبزي‌فروشي عرضه‌كننده اين آخرين بقاياي طبيعت رو به زوالند.

پرسش ب) براساس آنچه گفته شد، پس حق انسان براي برخورداري از گياهان طبيعي چه مي‌شود؟

ب-1) بگذاريم نصيب ما از اين زيباهاي روح‌افزا قدري تماشا و بهره‌گيري از رايحه دل‌انگيزشان باشد نه بلعيدن آنها به قيمت نابودي‌شان.
 
اگر حق ما بهره‌گيري از طبيعت باشد، بايد چيزي باقي بماند تا درباره حق، نسبت به آن بتوان سخن گفت يا نه؟ اين‌گونه كه اكنون طبيعت مصرف مي‌شود، چيزي از آن نمي‌ماند تا نوبت به سخن گفتن از حق كسي درباره آن برسد.

ب-2) اگر حق ماست كه سبزي كوهي و آويشن و گل‌گاوزبان و بابونه و گل ختمي داشته باشيم، جا دارد به كشاورزي اين‌ گونه‌ها مبادرت كنيم، نه كندن آنها از طبيعت.
 
چه نيكو است كه كارآفرينان بخش خصوصي با راهنمايي سازمان‌هاي مسوول مانند منابع طبيعي، زراعت اين گونه‌ها را پيش از انقراض كامل‌شان در دستور كار قرار دهند، در اين صورت هم براي جوانان جوياي كار كه از سر اضطرار به غارت زيستگاه‌هاي گياهان كوهي دست مي‌برند، كمك كرده‌اند و هم به نياز مصرف‌كنندگان اين گياهان پاسخ داده‌اند.

ب-3) ممكن است با تسامح فراوان، بتوان از چيدن چند برگ گياه در كوهستان اغماض كرد، اما در اين باره خوب است اصول زير مدنظر قرار گيرد:

ب-3-1) مراقبت شود كه به هيچ‌وجه به ريشه گياهان آسيب نرسد؛

ب-3-2) به ياد بماند كه بسياري گياهان از طريق دانه تكثير مي‌شوند، در اين صورت پيش از رشد كامل و دانه‌ريزي نبايد ساقه اصلي‌شان كنده شود؛

ب-3-3) در بهره‌گيري اصولي از اين گياهان همواره بايد به ياد داشت كه جمعيت انساني روز‌به‌روز زيادتر مي‌شود و از آن سو از گستره طبيعت كاسته مي‌شود و گونه‌هاي مختلف گياهي و جانوري در معرض تهديد و حتي انقراضند، بنابراين در آن مصرف حداقلي نيز اندازه نگاه داشته شود.

ب-3-4) همواره به ياد داشته باشيم كه هرگونه استفاده از گياهان طبيعي به معني كاستن از سهميه غذايي جانوران كوهستان است، بنابراين از مناطقي كه فقر پوشش گاهي محسوس است، از مصرف همان مقدار اندك پرهيز شود.
ارسال از : همنورد گرامی آقای حسین صالحی
قله توچال - جان پناه کارگر
طرح مرمت جانپناه کارگر (توچال)
خرداد تا شهریور ۱۴۰۳

جانپناه کوچک "کارگر" در قله‌ی توچال در سال ۱۳۴۳ به دست گروهی از کارگرانِ کوه‌نورد و پایبند به مبانی مشارکت و کنش اجتماعی ‌ساخته شده است. این جانپناه کوچک حدود ۱۰ مترمربع مساحت و سقفی کوتاه دارد و با سنگ‌های اطراف قله بنا شده است.

اگرچه امروزه ساخت پناهگاه و جانپناه در کوهستان‌های کشور، به لحاظ رعایت مسائل محیط زیستی به‌هیچ‌روی به صلاح نیست، اما حفظ و مرمت جانپناه کارگر که یکی از قدیمی‌ترین سازه‌ها از این نوع و یادگار یک نسل خاص و از جان گذشته است، وظیفه‌ای اجتماعی در مقوله‌ی حفظ میراث‌های فرهنگی به شمار می‌رود. مرمت این جانپناه سه بار در سال‌های ۵۹، ۹۳ و ۹۵ صورت گرفته و قرار است در سال ۱۴۰۳ به شکل اساسی‌تر انجام و اصالت و هویت نخستینِ آن بازسازی شود. این کار به همت کوه‌نوردانِ داوطلب و همکاری یک شرکت متخصص در مرمت بناهای تاریخی، و با مجوز سازمان میراث فرهنگی انجام خواهد شد.

مرمت جانپناه کارگر که به همراه جاده‌ی ناصری توچال به شماره‌ی ۳۸۰۸ در فهرست آثار ملی ثبت شده، نیازمند همگامی و کمک‌های مالی کوه‌نوردان و دوستداران فرهنگ ایران است.

خواهشمند است در صورت تمایل کمک‌های خود را به شماره کارت‌های
۶۱۰۴  ۳۳۸۷  ۱۷۴۶  ۶۹۴۶
۶۱۰۴  ۳۳۸۷  ۱۷۴۶  ۵۹۴۸
۶۱۰۴  ۳۳۸۷  ۱۷۴۶  ۵۴۰۱
به نام‌: محسن عبدلی، ابوالقاسم آبادیخواه، کامبیز بختیاری واریز و فیش را از طریق تلگرام به شماره‌ی ۰۹۰۱۴۳۰۰۳۶۲ ارسال کنید.

ضمنا کسانی که می‌توانند در کارهای عملیِ مرمت مشارکت کنند، لطفا آمادگی خود را از طریق شماره بالا (کامبیز بختیاری) اعلام کنند تا هماهنگی های لازم انجام شود.


کارگروه مرمت و بازسازی جانپناه کارگر:
محسن عبدلی، محمد رضا کفاش، فرامرز پارسی، عباس محمدی، ذبیح‌اله حمیدی، و کامبیز بختیاری (مسئول کارگروه)

                  🕰اردیبهشت ۱۴۰۳🕰

آدرس کانال:

کانال عمومی مرمت و بازسازی جانپناه کارگر👇
https://www.tg-me.com/maremat_janpanah_karegar

آدرس اینستاگرام:
https://www.instagram.com/janpanahekargar?utm_source=qr&igsh=MWl0bHd1czl3YXRtaw==
واریزی انجمن کوهنوردان ایران ،مرمت جانپناه کارگر
*در مورد «پا» اگر نمی دانستید از امروز به بعد بدانید*

▪️هر دو پا با هم،
۵۰ درصد اعصاب بدن انسان،
۵۰ درصد رگ ها و
۵۰ درصد حجم خون، در آنها جریان دارد.
*راه رفتن*

▪️ پاها ، دارای بزرگترین شبکه گردش خون هستند  که بدن را به هم متصل می کند.
*پس هر روز پیاده روی کنید*

▪️تنها زمانی که پاها سالم هستند جریان خون به آرامی جریان می یابد، بنابراین افرادی که عضلات پا قوی دارند قطعا قلب قوی خواهند داشت.
*راه رفتن
*

▪️پیری، از پا به بالا شروع می شود.
*راه رفتن*

▪️با افزایش سن، بر خلاف زمانی که فرد جوان است، دقت و سرعت انتقال دستورات بین مغز و پاها کاهش می یابد.
*لطفا پیاده روی کنید*

▪️علاوه بر این، به اصطلاح کلسیم (کود استخوان) دیر یا زود با گذشت زمان از بین می رود و سالمندان را مستعد شکستگی استخوان می کند.
*راه رفتن*

▪️شکستگی استخوان در سالمندان به راحتی می تواند باعث ایجاد یک سری عوارض به خصوص بیماری های کشنده مانند ترومبوز مغزی شود.
*راه رفتن*

▪️آیا می دانید ۱۵ درصد بیماران مسن به طور کلی، حداکثر در عرض یک سال پس از شکستگی استخوان ران می میرند
*هر روز بدون شکستگی پیاده روی کنید*

▪️ ورزش کردن پاها، حتی بعد از ۶۰ سالگی، هرگز دیر نیست.
*راه رفتن*

▪️اگرچه پاهای ما به تدریج با گذشت زمان پیر می‌شوند، ورزش کردن پاها یک کار مادام العمر است.
*۱۰,۰۰۰ قدم راه بروید*

▪️تنها با تقویت منظم پاها می توان از پیری بیشتر پیشگیری کرد یا آن را کاهش داد.
*۳۶۵ روز پیاده روی*

▪️ لطفا روزانه حداقل ۳۰ تا ۴۰ دقیقه پیاده روی کنید تا مطمئن شوید که پاهایتان ورزش کافی دارند و از سلامت عضلات پایتان مطمئن شوید.
*به راه رفتن ادامه بده*

شما باید این اطلاعات مهم را با همه دوستان و اعضای خانواده خود به اشتراک بگذارید، زیرا
*همه به طور روزانه در حال پیر شدن هستند.
مسئله بر سر اعتقاد انسان به موضوعات نیست،
بلکه بر سر آن است که اعتقادات از انسان چه می‌سازند.
برای فرزندانمان ،کتاب بخوانیم تا بیدار شوند...

_ بیداری "وجدان"،
_ بیداری  "خرد"،
_ بیداری "اخلاق "،
_ بیداری " عاطفه "،
_ بیداری " عشق " ،
_ بیداری از " دمدمی مزاجی "،
_ بیداری از " بی تفاوتی ها"،
_ بیداری از " بدخلقی ها و تحقیرها "،
_  بیداری از .....

ملتی که کتاب نمی خواند باید تمام تاریخ را تجربه کند...


- کتاب را درحالت عمودی بخوانید,نه افقی ..
- کتاب رانخوانیدکه بخوابید ...
- کتاب را بخوانیدکه بیدار شوید ...


_ چقدرخواندن مهم نیست ...
_ چگونه خواندن مهم است ...

سعی نکنیدکه چندین کتاب را بخوانید ...
  بلکه یک" کتاب خوب را چندبار "،بخوانید ...

کتاب نردبان نوراست برای پرواز شما ،
      به سرزمین روشنایی و آگاهی,
     

دانش نهفته درکتاب ها ، جان بسیاری ازانسان ها را نجات داده است.
2024/06/14 05:58:42
Back to Top
HTML Embed Code: